Home
Kuna Middle School
1360 West Boise Street, Kuna, ID 83634

Quick Links

principal

Principal -Deb McGrath

From the Principal Read More...

kms chrome

KMS 1:1 Learning Project

The transformation taking place at Kuna Middle School during the 1:1 project is monumental. Like all aspects of a students' education, parent and community support and involvement is crucial in making it a success.Read more...
calendar

Calendar

KMS Events Calendar. Read more...
kms-contacts

KMS Staff Contacts

Staff Contacts Read more...
  • Register

2015-2016 Daily Schedule

KMS DAILY SCHEDULE

2016/2017

Click here to download or print

KMS Regular Schedule

 

8th graders    
7:50 - 7:55              Pick up Chrome books from Advisory                 5 min
7:55 -  9:24             1st Block + 5 minutes for Announcements         89 min
9:28 - 10:52             2nd Block                                                   84 min
10:56 -12:20            3rd Block                                                    84 min
12:20 -12:33            REAL TIME (with Block 3 teacher)                   13 min
12:33 - 1:03             Lunch                                                       30 min
1:08 -  2:32             4th Block                                                    84 min
2:36 -  3:07             Advisory                                                     31 min

 

7th graders    
7:50 – 7:55              Pick up Chrome books from Advisory                 5 min
7:55 - 9:24              1st Block + 5 minutes for Announcements         89 min

9:28 - 10:52             2nd Block                                                   84 min
10:52 -  11:05          REAL Time(with Block 2 teacher)                          13 min
11:05 -  11:35          Lunch                                                                      30 min
11:40 -  1:04            3rd Block                                                    84 min

1:08 -  2:32             4th Block                                                    84 min
2:36 -  3:07             Advisory                                                     31 min

 

Wednesday Collaboration Day Schedule

 

8th graders

8:50 – 8:55              Pick up Chrome books from Advisory                 5 min

8:55 – 10:09            1st Block + 5 minutes for Announcements         72 min

10:13 – 11:22          2nd Block                                                    69 min

11:26 – 12:35          3rd Block                                                     69 min

12:35 – 12:48          REAL Time(with Block 3 teacher)                      13 min

12:48 – 1:18            Lunch                                                         30 min

1:23 – 2:32              4th Block                                                     69 min

2:36 – 3:07              Advisory                                                      31 min

7th graders

8:50 – 8:55              Pick up Chrome books from Advisory                  5 min

8:55 – 10:09            1st Block + 5 minutes for Announcements          72 min

10:13 – 11:22          2nd Block                                                     69 min

11:22 – 11:35          REAL Time(with Block 2 teacher)                      13 min

11:35 – 12:05          Lunch                                                         30 min

12:10 – 1:19            3rd Block                                                     69 min

1:23 – 2:32              4th Block                                                    69 min

2:36 – 3:07              Advisory                                                     31 min

Early Release Schedule (10:50)

7th & 8th graders    
7:50 - 7:55              Pick up Chrome books from Advisory                 5 min
7:55 - 8:35              1st Block + 5 minutes for Announcements          40 min
8:39 - 9:14              2nd Block                                                    35 min
9:18 - 9:53              3rd Block                                                     35 min
9:57 – 10:32            4th Block                                                     35 min
10:36 – 10:50          Advisory (Hand in Chrome book)                      14 min

Event Schedule

 

8th graders    
7:50 - 7:55              Pick up Chrome books from Advisory                  5 min

7:55 - 9:09              1st Block                                                    74 min

9:13 - 10:22             2nd Block                                                   69 min

10:26 - 11:35           3rd Block                                                    69 min

11:35 - 11:48           REAL Time (with Block 3 teacher)                    13 min

11:48 - 12:18           Lunch                                                        30 min

12:23 - 1:32             4th Block                                                    69 min

1:36 - 1:57              Advisory                                                     21 min

1:57 - 3:07               Event                                                        70 min

 

7th graders    
7:50 - 7:55              Pick up Chrome books from Advisory                  5 min

7:55 - 9:09              1st Block                                                     74 min

9:13 - 10:22             2nd Block                                                    69 min

10:22 - 10:35           REAL Time (with Block 3 teacher)                     13 min

10:35 - 11:05           Lunch                                                         30 min

11:10 - 12:19           3rd Block                                                     69 min

12:23 - 1:32             4th Block                                                     69 min

1:36 - 1:57              Advisory                                                      21 min

1:57 - 3:07              Event                                                          70 min